fbpx
 • Flyshield 1

  149,95 incl. BTW
  Discrete manier van vliegen, wespen en mottenbestrijding. Beschikt over een krachtige en duurzame 18 watt UV-lamp met anti-splinterbescherming. De kleefplaat gaat tot 4 maanden mee.   Bestrijdt vliegen, wespen en motten zeker en effectief met de FlyShield 1 Vliegenlamp!
 • Flyshield 2

  229,95 incl. BTW
  Discrete manier van vliegen, wespen en mottenbestrijding. Beschikt over twee krachtige en duurzame 18 watt UV lampen met anti-splinterbescherming. De kleefplaat gaat tot 4 maanden mee.   Bestrijdt vliegen, wespen en motten zeker en effectief met de FlyShield 2 Vliegenlamp!
 • Flyshield 4

  357,95 incl. BTW
  Discrete manier van vliegen, wespen en mottenbestrijding. Beschikt over vier krachtige en duurzame 18 watt UV lampen met anti-splinterbescherming. De kleefplaat gaat tot 4 maanden mee.   Bestrijdt vliegen, wespen en motten zeker en effectief met de FlyShield 4 Vliegenlamp!
 • Kleefplaten Flyshield 1

  24,95 incl. BTW
  Deze sterke kleefplaten zitten per 6 stuks verpakt en zijn zeer eenvoudig te verwisselen. De kleefplaten gaan ongeveer 4 maanden mee. Vocht, hitte en stof en de mate van overlast kunnen van invloed zijn op de levensduur.
 • Deze sterke kleefplaten zitten per 6 stuks verpakt en zijn zeer eenvoudig te verwisselen. De kleefplaten gaan ongeveer 4 maanden mee. Vocht, hitte en stof en de mate van overlast kunnen van invloed zijn op de levensduur.
 • Reservelampen

  14,95 incl. BTW
  De toestellen bevatten energiezuinige 18 watt uv-lampen. Elke uv-lamp is voorzien van een hoes, de zogenaamde splinterbescherming. Deze bescherming mag gewoon om de lamp blijven zitten tijdens het gebruik. Zou er om welke reden dan ook iets met het toestel gebeuren, dan blijven eventuele splinters in de hoes. Na 1 jaar continue gebruik heeft de lamp een groot deel van zijn uv-straling verloren. Dit is met het blote oog niet vast te stellen. Fabrikant Sylvania raadt aan om jaarlijks de lampen te vervangen voor de beste vangopbrengst.